Uso de cookies: Utilizamos 'cookies' propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, elaborar información estadística, analizar sus hábitos de navegación e inferir grupos de interés. Esto nos permite personalizar el contenido que ofrecemos y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Adicionalmente, compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés inferidos con terceros. Si continúa navegando acepta su uso.
Más información y cambio de configuración..

Entendido

ExcursiÓ a la musarra des de talamanca (bages)

Berta  Maria Isabel   Berta maria isabel , 41

Regístrate o inicia sesión para apuntarte


 fecha 06 abr 2019

comienza 08:00 -

orientado   Hombres y mujeres & Todas las edades

¿Dónde se hace?

TALAMANCA (BAGES)


Top organizador   94    Share


Información

EXCURSIÓ A LA MUSARRA DES DEL PETIT POBLE DE TALAMANCA (BAGES) MASIA QUE PERTANY AL TERME MUNCIPAL DE MONISTROL DE CALDERS (EL MOIANÈS).

QUEDAREM DISSABTE 6 D'ABRIL A LES 08:00 H DEL MATÍ, A L'ESTACIÓ D'AUTOBUSOS DE TERRASSA, CRTA DE MONTCADA CANTONADA CRTA DE MARTORELL. PARADA AUTOBUSOS DE TERRASSA-SABADELL I PROP DE FGC TERRASSA-RAMBLA.

EXCURSIÓ AMB COTXES O OPCIÓ D'ANAR AMB EL BUS PARC, QUE SURT DES DE LA MATEIXA ESTACIÓ D'AUTOBUSOS: PRIMER BUS A LES 8:30 H.  (consultar més horaris a www.tgo.net). BITLLET SENZILL TERRASSA-MURA-TALAMANCA: 3,10 EUROS D'ANADA O BITLLET 3 ZONES T-10. ULTIMA PARADA: PL. RAVAL DE TALAMANCA.

PORTAREM ESMORZAR , DINAR I AIGUA. QUAN ARRIBEM AL POBLE, ESMORZAR A CAL ROS, A LA MATEIXA PL. DEL RAVAL (10 H APROX.) I FAREM CAFÈS QUI VULGUI.

DESPRÉS INICIAREM L'ESCURSIÓ: 16 KM ANAR I TORNAR ( KM ANAR I 8 TORNAR), 600 METRES DE DESNIVELL, PRIMER TOT BAIXADA, PASSANT PER LA FONT DEL POBLE, RIERA DE TALAMANCA I DESPRÉS TOT PUJADA FINS A LA MARIA DE LA MUSSARRA. A DALT DE TOT DE LA MUNTANYA, DINAREM (ENTREPANS O CARMANYOLES), DESPRÉ DE DINAR, BAIXAREM AVALL CAP A LA RIERA, I DEPRÉS PUJADA CAP AL POBLE. 

HORA DE TORNADA DE L'ÚLTIM BUS DE TGO TALAMANCA-MURA-TERRASSA:17,30 H I ET DEIXA A LA MATEIXA ESTACIÓ D'AUTOBUSOS.

JO EM QUEDARÉ A TALAMANCA (NO TORNARÉ A BAIXAR A TERRASSA), DONCS TINC SEGONA RESIDÈNCIA ALLÀ I M'HI ESTARÉ FINS DIUMENGE. QUI VINGUI AMB MI AL COTXE, POT BAIXAR AMB UN ALTRE COTXE AMB PLACES LLIURES O AMB EL BUS PARC CAP A TERRASSA.

 

MATERIAL: ROBA DE TREKKING, BOTES DE MUNTANYA, PALS, GORRRA I CREMA SOLAR TOT AMB UNA MOTXILLA.

INDICAR SI PORTEU COTXE O NO I SI TENIU PLACES (JO TINC  COTXE I 4 PLACES LLIURES) O ANIREU AMB EL BUS PARC, QUE S'AGAFA AL MATEIX LLOC DE TROBADA, ESTACIÓ D'AUTOBUSOS DE TERRASSA.

més info de TALAMANCA: http://www.talamanca.cat


Punto de encuentro
Estació d-autobusos de Terrassa, davant del bar Vinyals, carrer Vinyals/Crta Montcada

Apuntados
Rakel Amijos Berta  Maria Isabel Dolsa   ana ChusNatura72

Comentarios